Schuldhulpverlening die werkt

Met ’n Klik biedt schuldhulp, beschermingsbewind en budgetbeheer

Met ’n Klik biedt schuldhulp alleen aan, aan mensen die zelf mee willen werken aan einde van hun financiële sores. Deze eis is hard. Dit en het volgende klinkt wat hard en zakelijk maar we kennen teveel mensen die alleen maar de ellende niet meer willen en waar we net zoveel werk van hebben om ze telkens bij de les te krijgen krijgen als van de schuldeisers. Dus als u niet een beetje wilt inschikken om ons te helpen, dan wordt het niks en gaat het niet klikken tussen ons. Verlaat dan deze website want het is zonde van uw tijd. Wij willen resultaat en wel zo snel mogelijk en dan moet ’t Met ’n Klik. U moet het echt samen met ons willen doen. Het gaat om uw schulden en linksom of rechtsom moet u daar toch wat voor laten om er vanaf te komen.

Wij werken projectmatig. Dat wil zeggen we zien uw “geval” als een klus voor een bepaalde tijd. Binnen die bepaalde tijd willen we het af hebben. We maken daar een afspraak over en zullen die tijd willen halen. Maar we nemen nooit afscheid van iemand alléén omdat de tijd er op zit. Hebt u keurig meegewerkt maar is de tijd gewoon nog niet rijp om uit elkaar te gaan, dan blijft u lekker. Gewoon gratis; liefde werk oud papier. Ondertussen werken we door aan zelfredzaamheid en zien we wel wanneer u wel zover bent. Overigens worden de kosten van schuldhulp meestal door de gemeente betaald en die wil daarom dat u goed meewerkt.

Wat is de werkwijze bij schuldhulp?
In het kort: We maken kennis en inventariseren de problemen. We maken afspraken hoe WE (u en wij dus) het samen gaan doen en zo gaan we het doen. We beginnen direct en wachten niet op allerlei besluiten en beslissingen van anderen of een beschikking van de rechtbank (want die is meestal wel nodig). In de aanloop van het formele besluit van de rechter beginnen we vast met schuldhulp. Daardoor winnen we zomaar een half jaar of langer. Zodra het officiële besluit van de rechter er is, gaat de aanvraag schuldregeling de deur uit. Na ca. 1½ à 2 jaar gaan we aan de slag om u op eigen financiële benen te laten staan. Als de drie jaar van de schuldregeling om zijn, dan bent u ook zover en is onze schuldhulp ook voorbij.

Wilt u meer informatie of kennis maken belt u dan dagelijks naar 085 – 0160671 of stuur een email naar met dit contactformulier.  U kunt ook langs komen: Donderdags houden we open huis (zie hier). 

Met vriendelijke groeten,

 

Met ’n Klik