Bewind en hulp bij schulden,

Bewind wordt verleend door de kantonrechter. Het is niet de oplossing maar een hulpmiddel om effectief hulp bij schulden te krijgen. Beschermingsbewind is geen doel op zich maar een middel om u te beschermen tegen opdringerige schuldeisers en deurwaarders. Als u grote financiële problemen heeft kan beschermingsbewind helpen; het biedt bescherming tegen schuldeisers maar ook tegen u zelf; u kunt geen nieuwe schulden meer maken.

Om uit de schulden te komen moet u streng zijn tegen uzelf en hulp is daarbij nodig want het is lastig om “in eigen vlees te snijden” en er is altijd een reden waarom regeling niet nagekomen kan worden of extra uitgaven gedaan moeten worden. Wij helpen daarbij.

Hulp bij schulden door Met ’n Klik werkt alleen als we voor 100% kunnen samenwerken. Daarom: Met ’n Klik. Eventueel roepen we nog andere hulp in. Hoe gaan we daarna te werk? Het begint met een kennismaking om te zien of de klik er is. We vormen ons een beeld van de situatie en geven advies over de aanpak en de eerste dingen die gedaan kunnen worden. We vragen wettelijke bescherming aan bij de kantonrechter en we maken een overeenkomst voor 36 maanden waarin we direct al voor u optreden. Dat neemt direct de stress weg en het scheelt heel veel tijd.