Vraag of afspraak?

 

Spam controle

Exit-regeling 

De exit-regeling schuldhulp is de garantie dat je niet direct na de schuldhulpverlening weer nieuwe schulden hoeft te maken. De exit-regeling schuldhulp is bedoeld voor hen die het traject van schuldhulpverlening met succes hebben doorlopen en om ze te beschermen tegen directe tegenvallers. Na zo’n schuldhulp traject val je namelijk financieel een beetje in een gat. Je staat u er financieel opeens helemaal alleen voor. De inkomsten en uitgaven prima op elkaar afgestemd maar geen buffer om de eerste klap op te vangen. De exit-regeling schuldhulp is de buffer om de eerste klap op te vangen.

Het overkomt natuurlijk alleen een ander en natuurlijk niet jou maar je zal maar net zien dat kort na het traject van schuldhulp er direct weer ergens geld voor nodig is. Een onvoorziene uitgave dient zich aan. Het is net garantie; altijd als die net voorbij is heb je het nodig. Je traject van schuldhulp is afgelopen en het laatste deel is betaald met je vakantiegeld en er gaat wat stuk. Nog maar 11 maanden te gaan en dan is er al weer vakantiegeld. Dan pas en een belangrijke of grote uitgave zal nog behoorlijk lang moeten wachten. Dan kun je natuurlijk even op krediet kopen bij een webshop? Misschien betekent dat dan weer het begin van het einde en dat alleen omdat een broodnodige uitgave even niet gedaan kan worden. Om deze moeilijke keuze direct in het begin, te voorkomen hebben wij wat bedacht: DE EXIT-REGELING SCHULDHULP

Zie het als een omgekeerde garantie; nooit is ie er maar net als je ‘m nodig hebt is er de exit-regeling schuldhulp. Als de schuldhulpverlening voorbij is krijgt je van Met ’n Klik een soort startkapitaaltje om niet direct in de kou te staan bij de eerste de beste onvoorziene uitgave en om de grote verleiding van kopen op afbetaling te doorstaan. Als u bij succesvol het traject van de  schuldhulp doorloopt krijgt u éénmalig een bedrag van ongeveer €900 om eventuele eerste klappen op te vangen. Als u eerder klaar bent is dat mooier voor u maar is het exit-bedrag wel lager want we leggen omgerekend €25 per maand voor u op zij. Mocht het wat langer moeten duren dan sparen we nog even door.