Bewindvoerder Hengelo

Bent u als inwoner van de gemeente Hengelo op zoek naar een goede bewindvoerder? Met ‘n Klik helpt u, uw familielid of cliënt graag verder. Wij weten namelijk als geen ander hoe schulden uw dagelijkse leven kunnen beïnvloeden. Daarom bieden wij in de omgeving van Hengelo en omstreken bewindvoering en beschermingsbewind aan. Zo helpen wij u zo snel mogelijk weer op financieel gezonde benen. Vaak binnen 36 maanden. Gaat u de uitdaging aan?

Stuur ons direct een e-mail!

Snel op eigen benen

In de gemeente Hengelo naar een bewindvoerder moeten stappen om beschermingsbewind of bewindvoering aan te vragen. Dat doet u natuurlijk niet voor uw plezier. U bent namelijk door een financiële misser – of gewoonweg pech – in de schulden geraakt. Bij Met ‘n Klik helpen wij u daarom graag zo snel mogelijk weer op eigen benen. Dit doen wij door u actief te helpen om weer zelfredzaam te worden. Want heel eerlijk: als bewindvoerder in Hengelo zien wij u – na het traject van 36 maanden – liever niet terugkeren.

Onze Exit-regeling

Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op eigen benen kunt staan, hebben wij bij Met ‘n Klik onze Exit-regeling in het leven geroepen. Iedere maand zetten wij hiermee € 25,- voor u opzij. Wanneer u dan na 36 maanden weer op eigen kracht verder moet, heeft u op deze manier € 900,- opgebouwd. Hiermee kunt u de eerste, grote uitgaven opvangen, zoals: een nieuwe wasmachine of een onverwachte rekening. Zo proberen wij – als bewindvoerder in Hengelo – te voorkomen dat u weer in de bewindvoering terecht komt.

Uw bewindvoerder in Hengelo van Met ‘n Klik

Iedereen kan in de schulden komen. Een financiële misser. Plotseling ontslag. Problemen met de auto. Daarom staan wij – als bewindvoerder in Hengelo – voor iedereen klaar. Hierbij veroordelen wij u niet. Sterker nog: wij vinden het juist dapper dat u hulp zoekt. Want wij weten als geen ander hoe moeilijk dat is. Wilt u in Hengelo onze bewindvoering of beschermingsbewind aanvragen? Dan kunt u rekenen op:  

  • Een uitvoerig plan van aanpak;
  • Maximaal 36 maanden bewindvoering;
  • Professioneel beheer van uw financiën;
  • Hulp bij zelfredzaamheid. 

In Hengelo bewindvoering aanvragen?

Een financiële misser of gewoon ‘domme’ pech. Iedereen kan in de schulden raken. Om er weer uit te komen, kunt u in Hengelo bewindvoering aanvragen. Samen met een financieel specialist werkt u dan aan een schuldenvrije toekomst. De bewindvoerders van Met ‘n Klik staan voor iedereen in Hengelo klaar. Jong. Oud. Rijk. Arm. Stuur ons vandaag nog een bericht of bel naar 085 – 0160671. De hulp van een bewindvoerder in Hengelo aanvragen is de eerste stap naar de oplossing van uw probleem.