Bewindvoerder Enschede

Sinds kort bent u op zoek naar een bewindvoerder in Enschede, Almelo of omgeving? Voor u zelf. Voor een lid van de familie. Of misschien in opdracht van de kantonrechter. Wat uw reden ook is: Met ‘n Klik in Enschede staat graag met bewindvoering voor u klaar. Omdat wij eerder actief zijn geweest als belastingadviesbureau, hebben wij de juiste kennis in huis om uw financiën weer op de rit te krijgen. Wat kan onze bewindvoerder in Enschede voor u doen?

Stuur ons direct een e-mail!

Onze Exit-regeling

Binnen de bewindvoering komt het helaas maar al te vaak voor – ook in Enschede. Mensen die schuldhulpverlening in Enschede en Almelo met succes hebben afgerond, melden zich na verloop van tijd weer opnieuw aan. Vreemd is dat niet, zo stelt onze bewindvoerder in Enschede. Na zo’n lang en intensief traject is het weer de tijd voor grote uitgaven. Denk aan een onverwachte rekening of een nieuwe wasmachine. Een financiële misser is dan zo gemaakt.

Om te voorkomen dat u zich weer opnieuw in de schulden steekt, legt uw bewindvoerder in Enschede iedere maand € 25,- opzij. Na het verstrijken van 36 maanden heeft u zo € 900,- opgebouwd. Hiermee kunt u de eerste klappen opvangen. Dit noemen wij bij ons de Exit-regeling.

Snel uit de schulden met Met ‘n Klik

Iedereen kan in de schulden komen. Dit valt de schuldenaar echter vaker niet dan wel aan te rekenen. Plotseling ontslag. Toeslagen die terugbetaald moeten worden. Autoproblemen. De bewindvoerders van Met ‘n Klik in Enschede veroordelen u dan ook niet. Wat wij belangrijker vinden, is dat u iets aan uw situatie wilt doen. En daar helpen wij u graag bij. Bij het aangaan van bewindvoering of beschermingsbewind in Enschede, kunt u rekenen op:

  • Een uitvoerig plan van aanpak;
  • Maximaal 36 maanden bewindvoering;
  • Professioneel beheer van uw financiën;
  • Hulp bij zelfredzaamheid.

In Enschede een bewindvoerder nodig?

Het hebben van een schuld: daar is niemand bij gebaat. Wilt u er graag werk van maken, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Schakel dan de hulp van onze bewindvoerder uit Enschede in. Stuur ons vandaag nog een bericht of bel naar 085 – 0160671. U bent ook van harte welkom op ons gratis inloopspreekuur. Deze vindt iedere donderdag van 9.30 tot 12.30 plaats. Wat kan onze bewindvoerder in Enschede voor uw financiën betekenen?