Bewindvoerder Almelo

Heeft u baat bij een bewindvoerder in Almelo om u te helpen uit uw wankele financiële situatie te komen? En bent u bereid hier zelf een coöperatieve bijdrage aan te leveren? Met andere woorden: bent u in de schulden beland, lukt het u niet hier op eigen kracht uit te komen, maar bent u wel gemotiveerd om dit met onze hulp te bewerkstelligen? Dan staat ons bewindvoerderskantoor in de regio Almelo u graag bij. Samen met u stippelen we een persoonlijk plan uit met als doel om binnen drie jaar weer in een gezonde financiële situatie te geraken.

Wij hechten er veel waarde aan dat u zich daadwerkelijk bereid toont samen met één van onze bewindvoerders nabij Almelo de goede weg in te slaan en uw financiële problemen aan te pakken. Vandaar ook onze naam: Met ’n Klik. Heeft u deze bereidwilligheid, dan komen we graag met u in contact. Bel naar 085 – 0160671 voor een vrijblijvende afspraak.

Wat doen onze bewindvoerders in Almelo voor u?

Een bewindvoerder in Almelo helpt mensen met ernstige schulden, die niet in staat zijn om zelf hun financiën te regelen. Het doel van bewindvoering nabij Enschede, Almelo e.o. is om de financiële zaken overzichtelijk te maken en de schulden in ieder geval niet verder te laten oplopen. Waar mogelijk wordt getracht de schulden te saneren en ervoor te zorgen dat u zich steeds meer zelf kunt redden. Gedurende de periode van bewindvoering beheert uw bewindvoerder in Almelo uw budget en zorgt ervoor dat u voldoende leefgeld heeft, maar dat overbodige of onverstandige uitgaven worden voorkomen.

Binnen drie jaar weer financieel zelfredzaam

Ons doel is dat u binnen drie jaar weer financieel zelfredzaam bent. Dit gaat vanzelfsprekend in stappen, waarbij het van groot belang is dat we een realistisch budgetplan opstellen en ons daar samen ook aan houden. Op die manier kunnen concrete afspraken gemaakt worden met schuldeisers.

In de praktijk kost het ongeveer een jaar om schuldsanering succesvol aan te vragen. In de tussentijd gaan we echter al aan de slag met het verkrijgen van inzicht in uw situatie en het maken van plannen. Het tweede jaar wordt dan doorgaans benut om stabiliteit te creëren en uw goede wil te tonen richting uw schuldeisers. In het derde jaar begeleiden we u naar een situatie waarin u steeds meer zelf de controle heeft over uw uitgaven. Mocht blijken dat u hierna nog niet klaar bent om op eigen voet verder te gaan, dan zetten we de begeleiding gewoon (kosteloos) voort. Onze schuldhulp nabij Enschede en Almelo zorgt ervoor dat u uw leven weer op de rit krijgt.

Interesse? Bezoek ons inloopspreekuur in Enschede

Ons kantoor is gevestigd in Enschede, maar onze bewindvoerders zijn werkzaam in heel Twente, waaronder dus ook Almelo. Op donderdag houden we tussen 9:30 en 12:30 uur een gratis inloopspreekuur, waar u terecht kunt met al uw vragen. Indien u niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken, is het ook mogelijk dat één van onze bewindvoerders bij u in Almelo langskomt. Belt u hiervoor naar 085 – 0160671. Ons bewindvoerderskantoor in de regio Almelo is immers flexibel en denkt in oplossingen voor u.